fej


Rólunk

1. A nyereményjáték működtetője és szervezője

Név: Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft.
Képviseletre jogosult neve: Simon Lajos ügyvezető igazgató
Székhely és levelezési cím: Salgótarján Fő tér 5.
Cégjegyzékszám: 12-09-007321
Adószám: 23327186-2-12
Telefonszám: (32) 310-503
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2. Játékosok körének meghatározása

2.1. A nyereményre nem jogosultak a Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. alkalmazottai, rajtuk kívül bárki részt vehet a nyereményjátékban.

3. A nyereményjátékban való részvétel feltételei

3.1. Akik feliratkoznak a www.stkult.info weboldalon működő hírlevélre, automatikusan részt vesznek a nyereményjátékban. Dupla eséllyel játszhatnak mindazok, akik a hírlevél mellett Like-olják a Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. hivatalos facebook oldalát (elérhető a www.stkult.info weboldal főoldaláról is) és megosztják a nyereményjáték plakátját a közösségi oldalon.
3.2. A nyereményjátékban való részvétel kizárólag valós név és élő e-mail cím megadása esetén engedélyezett. A más személy nevében való részvétel tilos. A Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. kizár minden felelősséget a nyereményjáték során megadott adatok valótlanságából vagy hibájából eredő viták, esetleges kár és költség tekintetében.
3.3. A nyereményjátékban részt venni a Honlapon és jelen játékszabályban feltüntetett határidőig lehetséges.
3.4. A nyereményjátékban való részvétel ingyenes és nem függ termékek megvásárlásától vagy a Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. fizetős szolgáltatásainak igénybevételétől.

4. A játék időtartama

4.1 2014. február 7-28.

5. A nyeremény

5.1 1 db Tablet

6. A nyeremény kisorsolása

6.1. A nyeremény kisorsolására március 7-én (pénteken) kerül sor.

7. A nyertes értesítése, nyeremény átadása

7.1. A nyertest e-mailben értesítjük legkésőbb a sorsolást követő 5 munkanapon belül.
7.2. A nyeremény átadása személyesen (a nyertessel előzetesen egyeztetett helyszínen és időpontban) történik.
7.3. A nyertes jelen játékszabály alapján elfogadja, hogy a nyeremény átadásáról fotók készüljenek és azt a Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. felhasználja további marketing célokra.
7.4. A nyeremény másra át nem ruházható.
7.5. Amennyiben nem tudjuk a nyertessel felvenni a kapcsolatot - rossz e-mail címet adott meg és - vagy nem tudjuk Önt értesíteni arról, hogy nyertesként került kisorsolásra, az Ön nyereménye mintegy elévül, és a nyeremény átvételére a sorsolás napjától számított 15 nap elteltével újabb lehetőséget nem áll módunkban biztosítani. Az e-mailben történő értesítést eredménytelennek tekintjük abban az esetben, ha a regisztrált e-mail cím alatt nem tudjuk elérni a nyertest (pl. hamis vagy hibás e-mail cím esetén) illetve, ha az általunk küldött értesítő e-mailre egymást követően, 2 alkalommal nem reagál.
7.6. A nyertes eredménytelen értesítése, illetve nyeremény átvételének meghiúsulása esetén (sorsolást követő 15 nap elteltével) a sorsolást megismételjük.

8. Magatartási szabályok, kizárás

8.1. A Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. jogosult kizárni a nyereményjátékból azt a résztvevőt, aki manipulálja, vagy megkísérli manipulálni a részvételi folyamatot, a nyereményjátékot, továbbá, aki megszegi Felhasználási Feltételekben meghatározott rendelkezéseket és a Honlapon előírtakat, vagy bármilyen más tisztességtelen módon megpróbálja befolyásolni a nyereményjátékot.

9. A nyereményjáték idő előtti befejezése

9.1. A Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményjátékot bármikor előzetes bejelentés és az okok megjelölése nélkül megszakítsa vagy befejezze. Ezzel a lehetőséggel a Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. különösen olyan esetben él, ha technikai okokból (pl. vírus a számítógépes rendszerben, hiba a hard- és/vagy szoftverben) vagy jogi okokból a játék tisztességes lebonyolítása nem biztosítható. Ilyen esetben a Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. fenntartja a nyereményjáték változtatásának jogát.

10. Adatvédelem

10.1. A Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. nem adja ki harmadik félnek a hírlevélre való regisztráláshoz szükséges adatokat (teljes név, e-mail cím).

Jelen Részvételi Szabályzat hatályba lépésének ideje: 2014.02.07

TÁMOGATÓINK
salgotarjanfogllogonka csak logo rgbtdmvgu webvisegrad fund czz logo  kh logo hello cafe salgo hotel logo
SALGÓTARJÁNI TAVASZ SZAKMAI BESZÁMOLÓ - NKA

Elérhetőségeink:

Cím: 3100 Salgótarján, Fő tér 5.   GPS: 48.104836, 19.809285
Telefon: (32) 310-503   Fax: (32) 411-119
Email: titkarsag@starjan.hu   web: www.stkult.info

Főoldal     Tarjáni Műsor    Közzététel    Archívum

 


 

© 2014. Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. - stkult.info - Minden jog fenntartva - Google+